Jäsenluokat

Seuran jäsenyyttä voi hakea täyttämällä jäsenyyshakemuksen. Seuran hallitus käsittelee jäsenhakemukset ja ilmoittaa päätöksesta hakijalle. Jäsenyys vahvistetaan maksamalla liittymis- ja ensimmäisen vuoden jäsenmaksu. Katso lisätiedot maksuista.

Seuran jäseniltä toivotaan osallistumista talkoisiin ja yhteisten tapahtumien järjestämiseen.

Varsinainen jäsen
Jäsenmaksu sisältää seuran ja liiton vuosimaksut. Varsinainen jäsen on lisäksi oikeutettu käyttämään Taruniemen tukikohtaa, hakemaan laituri- ja/tai talvitelakointipaikkaa Sysmän Suopellosta sekä
katsastamaan seuraan rekisteröidyn veneen maksutta yleisinä katsastuspäivinä.

Jäsen voi halutessaan siirtyä lepääväksi jäseneksi, ks. alla. Jäsen voi luopua jäsenyydestään seuraavan kalenterivuoden alusta omalla ilmoituksella kuluvan kalenterivuoden loppuun mennessä.

Perhejäsen
Perhejäseneksi voi liittyä varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva puoliso tai avopuoliso.

Juniorijäsen
Varsinainen jäsen voi liittää alaikäiset lapset seuran juniorijäseniksi ilman erillistä liittymismaksua. Juniorijäsenmaksu sisältää seuran ja liiton vuosimaksut. Juniorijäsenen ikäräja on 25 vuotta. Seuran juniorijäsenyyttä voi hakea itsenäisesti myös 18-25 vuotias alennetulla liittymismaksulla. Juniorijäsen siirtyy automaattisesti varsinaiseksi jäseneksi sen vuoden alusta kun hän täyttää 25 vuotta. Juniorijäsen voi luopua jäsenyydestään seuraavan kalenterivuoden alusta omalla ilmoituksella kuluvan kalenterivuoden loppuun mennessä.

Lepäävä jäsen
Varsinainen jäsen voi siirtyä lepääväksi jäseneksi seuraavan kalenterivuoden alusta omalla ilmoituksellaan kuluvan kalenterivuoden loppuun mennessä. Lepääväjäsen on edelleen seuran jäsenrekisterissä ja saa seuran sähköpostitiedotteita. Jäsenmaksu sisältää seuran ja liiton vuosimaksun, mutta ei katsastusmaksua eikä Taruniemen käyttöoikeutta. Lepäävä jäsenen voi siirtyä takaisin varsinaiseksi jäseneksi seuraavan kalenterivuoden alusta ilman liittymismaksua omalla ilmoituksellaan.