Katsastus

TePS:ssä on kuusi katsastajaa, joista jokainen suorittaa kaikkia huviveneiden (ei ammattimerenkulun) katsastukseen liittyvää.

Kauden 2020 katsastus

HUOM! Koronan vaikutukset TePSin toimintaan kaudella 2020

Seuraamme viranomaisten suosituksia ja määräyksiä seuratoimintaan ja julkisiin tapahtumiin liittyen. Lisäksi SPV:n suosituksia pursiseuratoimintaan.

Poikkeustilanteesta johtuen peruutamme toukokuun tapahtumat. Lisäksi yhteiskatsastus kesäkuussa on peruttu. Mikäli poikkeustila jatkuu, vuosikatsastuksen kesäkuun lopun määräajasta voidaan joustaa

Seuran yleiset katsastustapahtumat

Pursiseuran jäsenten venekatsastukset sisältyvät varsinaisen jäsenen jäsenmaksuun, mikäli katsastus suoritetaan seuran yleisissä katsastustapahtumissa. Yleisiä katsastuksiä järjestetään yleensä Taruniemen Kevät talkoiden ja Vuosikokuksen yhteydessä.

Katsastus muina aikoina

Tarvittaessa voit sopia katsastusajankohdan suoraan katsastajan kanssa, yhteystiedot Toimihenkilöt sivulta. Katsastaja veloittaa tarvittaessa mahdolliset matkakulut.

Katsastuksesta Kuhmoisten satamassa voi sopia Juha Hinskalan kanssa.

Muiden seurojen veneiden katsastus

Seuran katsastaja voi katsastaa myös muun seuran kuin TePS jäsenen veneen, katsastuksen hinta on 20 € + mahdolliset matkakulut

Veneet tulee olla katsastettuna viimeistään kyseisen veneilykauden kesäkuun loppuun mennessä.

Kattavan tietopaketin veneen rekisteröinnista, katsastuksesta ja veneilyturvallisuudesta löydät SPV:n sivuilta. Käy tutustumassa.