Seura

Tehin Pursiseura on veneilyn yleisseura purje- ja moottoriveneilijöille.

Seuran kotipaikka on Sysmä ja se toimii Päijänteen keskiosien (Padasjoki, Kuhmoinen, Luhanka, Sysmä) veneilijöiden yhdyssiteenä, edunvalvojana ja kouluttajana. Kotivedet muodostuvat pääosin Tehinselästä, sekä sen ja tukikohtien välisistä vesialueista.

Seurassa on reilut kaksisataa jäsentä ja vajaa seitsemänkymmentä katsastettua venettä. Purjeveneitä on n. 40% seuran veneistä.

Tehin Pursiseura järjestää aktiivisesti veneilytapahtumia. Nuorisokoulutusta toteutetaan niin seuran omana työnä kuin tukemalla Etetä-Päijänteen Jollakeskuksen (EPJ) toimintaa sekä valtakunnallisen lajiliiton (SPV ry) kanssa yhteistyönä. Seuran järjestämiä purjehduskilpailuja ovat Päijätsalopurjehdus (PP) ja Päijänteen mestaruuspurjehdus (PÄM), sekä mukana yhtenä viidestä seurasta Etelä-Päijänteen (EPR) Ranking järjestelyissä.

Tehin Pursiseura on valtakunnallisen lajiliiton Suomen Purjehdus ja Veneily ry (SPV) jäsenseura.

Tiedottaminen tapahtuu verkkosivujen lisäksi Taru-lehdessä ja sähköpostien avulla. Jaamme tietoa seuran toiminnasta myös Facebookissa:

Facebook täydentää em. seuran virallisia tiedotuskanavia ja on TePSin jäsenten ja seurasta kiinnostuneiden kohtaamispaikka verkossa.