Kilpailutoiminta

Seuraamme Koronavirus tilannetta ja päätämme kilpailujen järjestämisestä toukokuun aikana. Ilmoittautuminen avataan, mikäli kisat kaudella 2020 päätetään järjestää.

PÄIJÄTSALON PURJEHDUS

TePS järjestää Sysmän Suopellossa perinteisen Päijätsalon Purjehduksen heinäkuussa, viikkoa ennen Päijännepurjehdusta. Päijätsalon Purjehdus on on myös Päijänteen Mestaruus Kilpailun sekä EPR osakilpailu.

Kilpailukutsu PP/PÄM 2020

Kilpailuohjeet PP 2020

PP/PÄM viikonlopun ohjelma

Tulokset

PÄIJÄNTEEN MESTARUUS KILPAILU

Päijänteen Mestaruus kilpailu muodostuu lauantain matkapurjehduksesta, ja sunnuntain ratapurjehduksista. Rata-alue on Suopelellonlahdella.

Kilpailukutsu PP/PÄM 2020

Kilpailuohjeet PÄM 2020

Tulokset

ETELÄ-PÄIJÄNNE RANKING

Tutustu viiden eri pursiseuran maisemiin ja tukikohtiin!

Eteläisen Päijänteen seurojen yhteistyössä järjestämä kilpailusarja, johon kuuluu viisi matkapurjehduskilpailua. Keskimäärin noin 50 venettä osallistuu vähintään yhteen EPR-osakilpailuun. Rankingpisteitä laskettaessa huomioidaan neljä parasta sijoitusta. Luokkien parhaat palkitaan ja kauden viimeisen osakilpailun yhteydessä  luovutetaan kiertopalkinnot eniten rankingpisteitä keränneelle veneelle/kipparille.

Järjestäjät kannustavat erityisesti perhemiehistöjä ja sellaisia venekuntia, joilla ei ole aikaisempaa kilpapurjehduskokemusta osallistumaan tapahtumiin.

EPR osakilpailut. Tarkat päivämäärät ja kilpailukutsut sekä muu info tarkemmin järjestävän seuran kotisivuilta/kilpailupäälliköltä.

Pvm    Kilpailu                                Järjestävä seura
15.6    Hökkä Race                                    LPS
29.6    Korea-Varpunen                           HeiPS
13.7    Päijätsalon Purjehdus                 TePS
3.8      Pirttisaaren Purjehdus                APS
24.8    Punapään ympäripurjehdus     HVS


Ilmoittautuminen>>