Taruniemi

  • Taruniemen käytön ohjeet Korona-pandemian aikana
    Taruniemen käytön ohjeissa ja rajoituksissa noudatetaan viranomaisten määräyksiä ja suosituksia, kuten muussakin elämässä pandemian aikana. Perusperiaatteena on, että huolehditaan käsi- ja yskimishygieniasta sekä käsien desinfioimisesta, pidetään suojaetäisyys muihin ihmisiin, eikä poistuta kotoa karanteenin aikana, sairaana tai koronavirukselle altistuneena. Koska viranomaisten antamat määräykset voivat muuttua nopeastikin, voidaan ohjeita joutua päivittämään myös nyt laadittujen ohjeiden osalta. Otamme
    + Read More
  • Taruniemen laituri vaurioitunut
    Taruniemen laituri on kärsinyt jäiden liikkeistä ja tällähetkellä näyttää siltä että rantautuminen on vaikeaa. Tiedotamme aiheeesta lisää kun korjaussuunnitelma on tiedossa. -Janne-

Seuran luonnonkaunis tukikohta on Taruniemi, joka sijaitsee Paatsalon kaakkoispuolella olevassa Hietasaaressa (N 61 23′ 32.64″, I 25 32′ 22.98″). Saari on osittain Päijänteen kansallispuistoa.

Tukikohdassa on laituri peräpoijuineen, sauna ja saunatupa, uusi grillikota, vanhempi grillikatos sekä puucee näköalalla.
Laituri on saaren kaakkoiskulmassa, joten idästä ja kaakosta puhaltavat kovat yötuulet kannattaa huomioida yörauhan vuoksi. Vastaavasti läntiset tuulet aina koilliseen asti eivät kiusaa yöpyjiä.

Kuten Päijänteellä on tapana, voivat muiden seurojen jäsenet vierailla toisten seurojen majoilla. Jäsenyyden osoittaakseen vierailevalla veneellä tulee olla jonkin seuran lippu saapuessaan.

Lisätiedot Taruniemen vastuuhenkilöltä.

Viiri