Korona -epidemian vaikutukset TePSin toimintaan kaudella 2020

Seuraamme viranomaisten suosituksia ja määräyksiä seuratoimintaan ja julkisiin tapahtumiin liittyen. Lisäksi SPV:n suosituksia pursiseuratoimintaan.

Poikkeustilanteesta johtuen peruutamme toukokuun tapahtumat. Lisäksi yhteiskatsastus kesäkuussa on peruttu. Mikäli poikkeustila jatkuu, vuosikatsastuksen kesäkuun lopun määräajasta voidaan joustaa.

Veneiden yhteislasku:

Veneiden yhteislasku Suopellossa on peruutettu. Laskujärjestelyistä olemme erikseen yhteydessä telakoitujen veneiden omistajiin. Lisäksi telakointiaikaa voidaan tarvittaessa pidentää, eli veneet voivat olla ylhäällä myös kesäkuun alun jälkeen.

Taruniemi:

Koska emme pysty huolehtimaan Taruniemen riittävästä hygieniasta, toivomme ettei tukikohtaa näin poikkeusoloissa käytettäisi. Mikäli kaikesta huolimatta siellä vieraillaan suosittelemme saapumaan vain perhemiehistöllä, sekä huolehtimaan riittävistä etäisyyksistä niin veneiden kuin ihmisten välillä.

Tapahtumakalenteri:

Veneiden yhteislasku – Peruutettu 
   
Lanssitalkoot – Peruutettu

Taruniemen kevättalkoot ja katsastus – Peruutettu

Vuosikokous ja yhteiskatsastus Suopellossa – Yhteiskatsastus peruutettu. Huom! Vuosikokouksen järjestämisestä ilmoitetaan myöhemmin, kuitenkin viimeistään 10 vuorokautta ennen kokousta 

PP&PÄM kisat 10.-12.7.2020  – Päätetään ja tiedotetaan myöhemmin


Taruniemen syystalkoot ja Venetsialaiset: 19.9.2020 (ei muutosta)


Veneiden yhteisnosto: 3.10.2020 (ei muutosta)

Lisätietoja sähköpostilla kommodori[ät]teps.fi ja sihteeri[ät]teps.fi.

Terveisin

Janne

Comments are closed.